Brand Pilsener - €2,00

Brand Premium Pilsener wordt gebrouwen met meer hop. Dat geeft onze pilsener zijn unieke, krachtige smaak. Het volledig volmout gebrouwen pils van Brand kenmerkt zich door de perfecte balans tussen hopbitterheid en hop-aroma. Dit komt doordat Brand twee keer in het brouwproces hop toevoegt aan het bier.

"Een heerlijke balans van verfijnd hop-aroma en de karakteristieke hopbitterheid, met een krachtige, verfrissende afdronk."

Rob Habets, meesterbrouwer Brand bierbrouwerij

Alcoholpercentage 5,0%

Brand Dubbelbock - €3,00

Brand Dubbelbock dankt zijn rijke en robuuste smaak aan de dubbele rijping. De bijzondere blend van gebrande moutsoorten geeft Dubbelbock een prachtige, robijnrode kleur. Brand Dubbelbock is door zijn krachtige, moutige karakter een echt herfstbier.

"Genieten van gebrande karamelaroma's en een bitterzoete volmoutige smaak. Dubbelbock, met een warm karakter voor tijdens de gure herfstmaanden."

Rob Habets, meesterbrouwer Brand bierbrouwerij

Alcoholpercentage 7,5%

Amstel Radler - €3,00

De Favoriete Radler van Nederland.

Amstel Radler is de natuurlijke mix van Amstel bier en citroenwater. Dubbel verfrissend en met 0,0% & 2% alcohol. Lekker voor na het sporten of een andere inspanning. Amstel Radler. Maak het onvergetelijk verfrissend.

Alcoholpercentage 0,0% & 2,0%

Bron: https://www.amstel.nl/bieren/radler

Desperados - €3,00

Desperados is bier verrijkt met de smaak van Tequila. Een unieke smaakervaring die het zoete van Tequila combineert met het bittere van bier. Het ultieme drankje voor tijdens een feest of borrel!

Inhoud: 25cl

Smaak: Zoete en ronde smaak

Afkomst: Mexico

 

Alcoholpercentage: 5,9%

 

 

Corona - €4,00

Corona is een zeer verfrissend bier in de transparante fles met gescreend etiket, wordt ijskoud en rechtstreeks uit de fles gedronken met een partje limoen in de hals.

Inhoud: 35cl

Categorie: Fruitig & Fris

Soort, Smaak: Zoet, moutig.

Afkomst: Mexico

 

Alcoholpercentage: 4,5%

Erdinger - €4,00

Het aroma is heerlijk fruitig met tonen van banaan en citrus. De smaak is vol en romig met aantrekkelijke frisse zuren van limoen.

Categorie: Fruitig & Fris

Soort, Smaak: Friszuur, zachte romige smaak

Afkomst: Duitsland

 

Alcoholpercentage: 5,0%